Ingen balkongleverandør

leverer raskere

Om Balkongbygg AS

AS Balkongbygg ble etablert i 2004 og har siden produsert og montert balkonger på store og små bygg i Oslo og omegn.

Komplett pakke

Vi leverer moderne og praktiske balkonger til borettslag og sameier av alle størrelser og tar hånd om hele prosessen. Når dere samarbeider med oss, tar vi dere trygt gjennom prosjektet fra A til Å: planlegging og skissering, søknader til plan- og bygningsenhet og byantikvar, produksjon og beregninger.

 

Kvalitet fra start til slutt

Vi produserer selv balkongene på Alnabru og bruker kun dører og delelementer fra anerkjente norske leverandører. Om dere sammenligner med konkurrenter, oppdager dere fort at vi er mer effektive uten at det går ut over kvaliteten. En av grunnene til dette er materialbruken, der vi bruker
aluminium og ikke stål i konstruksjonen. Det gir samme styrke ved mindre vekt, er lettere å jobbe med og kan raskt monteres. Vi monterer normalt balkongene med lift, så med AS Balkongbygg slipper dere stillas foran leilighetene.

 

Gode på samarbeid

Når dere henvender dere til oss med ønske om å bygge nye balkonger, får dere én kontaktperson å forholde seg til, slik at kommunikasjonen er kontinuerlig og tillitsfull. Med AS Balkongbygg får dere en sammensatt pakke med profesjonell veiledning fra start til slutt. Vi sørger for at alle kan få oppleve gleden av å ha balkong.

På jakt etter balkonger i Oslo – Vi leverer!

AS Balkongbygg holder til i Oslo og har levert balkonger og rekkverk til Oslo og omegn i over 20 år. Vi er kjent for å levere høy kvalitet gjennom alle ledd til rett pris og tid. Vår fremste styrke er at vi er effektive i våre prosesser, også hva gjelder montering av balkonger. Dette gjør at våre kunder og oppdragsgivere sparer både tid og penger. Vi har arkitekter, prosjektledere og leverandører som hjelper deg gjennom hele prosessen, det være seg balkonger, eller rekkverk. Ønsker du en uforpliktende befaring, ta kontakt med oss, og vi vil hjelpe deg.

Adresse

Verkseier Furulundsvei 5
Alnabru – 0668 Oslo

Kontakt oss

Godkjenninger

CE
StartBank