Balkonger Oslo

Høykvalitets balkonger Oslo og omegn

Balkongbygg har produsert og installert skreddersydde balkonger i Oslo og omegn helt siden 1993.
Som eneste leverandør i Norge, er alle våre balkonger CE merket.
Kontakt oss for en gratis befaring og et uforpliktende pristilbud.

Fordeler med en balkong

Det er mange fordeler med balkonger, både praktiske, økonomiske og ut fra ren komfort. Med nye balkonger fra Balkongbygg kan du enten tilføye et attraktivt element til en leilighet, eller erstatte gamle brannbalkonger med bruksbalkonger, slik at beboerne kan få glede av dem i hverdagen.

Trivsel med ny balkong

Den mest åpenlyse fordelen er selvsagt den økte bokvaliteten med å få en lekker bruksbalkong. En balkong montert for deg i Oslo tilføyer en mulighet for å komme rett ut og nyte frisk luft selv om man bor i leilighet. Hvem nyter ikke å drikke morgenkaffen i solskinn eller spise middag ute en varm sommerkveld?

Investering i balkong

Med den økte bokvaliteten følger selvsagt en økt verdi av boligen. Et så simpelt inngrep som å få en ny balkong fra AS Balkongbygg gir økt verdi når leilighetene selges. Med mulighet for å nyte leiligheten litt mer – spesielt i sommerhalvåret – er den mye mer attraktiv for kjøpere. En balkong er derfor en investering som lønner seg på sikt.

Sikkerhet en balkong bidrar til

En annen god grunn til å få balkonger er den ekstra sikkerheten de tilfører bygget. Med en balkong har beboeren en ekstra rømningsvei ved brann. Med en simpel løsning med brannstige eller –tau, kan balkonger redde liv hvis uhellet er ute.
Verkseier

Balkonger av ypperste kvalitet

Hos Balkongbygg har vi lang erfaring med å produsere, tilpasse, skreddersy og montere balkonger av høy kvalitet i Oslo og omegn.

Våre balkonger blir produsert i aluminium som gjør dem vedlikeholdsfrie, rustfrie og ikke minst lette i vekt. Dette gjør at monteringstiden blir adskillige raskere sammenlignet med tunge stålbalkonger. Resultatet er balkonger av ypperste kvalitet som er både estetisk tiltalende og oppfyller alle dagens krav til miljø og sikkerhet.
Les mer om hele anskaffelsesprosessen her

Balkong brannbalkong
balkong_oslo_1

Skreddersydde balkong og fasadeløsninger i Oslo omegn

En velfungerende balkong gir beboerene i Oslo både økonomisk og praktisk merverdi. Leiligheter med balkonger i Oslo er ikke bare mer attraktive for utleie og salg, vakre balkonger gir eiendommen et mer levende eksteriør og bidrar til et mer behagelig utemiljø.
Men så er det også viktig at balkongen og fasaden er i harmoni med hverandre. Hos Balkongbygg legger vi sterkt fokus på å designe våre balkonger til å harmonisere med eksisterende bygning og omgivelser. Hver balkong er designet for å passe våre kunders ønsker og Oslo kommunes krav.

Balkongbygg tilbyr totalentrepriser for alt innen balkong og rekkverk til sameier, entreprenører, byggherrer, borettslag og sameier i Oslo omegn.

Kontakt oss for råd og spørsmål – eller kontakt oss med dine prosjektideer, og sammen vil vi finne den mest optimale løsningen for din eiendom!

Balkonger Oslo - Vi produserer aluminiumsbalkonger, stålbalkonger og plasstøpte betongbalkonger

Våre fleste balkonger produseres i aluminium, noe som gir en relativt lav vekt og gjør at de egner seg meget godt som fritthengende balkonger.
Som standard legges det 28 x 120 mm impregnert terrassebord i balkonger levert i fra oss. Andre typer gulv kan også legges.
Som undertaket monteres plater formet som kassetter. Videre pulver-lakkeres balkongene i ønsket farge.
Innfestingsstålet er varmgalvanisert og lakkert. Balkongene har integrert avrenningssystem som leder vannet til nedløpsrør / utkast.

balkonger_oslo

Adresse

Verkseier Furulundsvei 5
Alnabru – 0668 Oslo

Kontakt oss

Godkjenninger

CE
StartBank